
Favorilerime EkleDijital ortamda hemen hergün kullandığımız gülen yüz 30. yılına girdi.
30 yıl önce Carnegie Mellon Üniversitesi’nde görev yapan Scott Fahlman, gülen suratı ve kardeşi üzgün suratı üniversitenin e-posta listesine yolladığı bir notta kullandı. Fahlman öğrencilere ve çalışma arkadaşlarına şöyle yazdı:
“Åžaka yaptığımızı belirtmek için ÅŸunu kullanmayı öneriyorum: : - )
Kafanızı yana çevirip de bakın. Aslına bakılırsa son zamanlardaki durumu düşünürsek ÅŸaka olmayan ÅŸeyler için : - ( kullanmak daha ekonomik olabilir.”
Kaynak: Hürriyet
Reklamcıların beyin mekanizması farklı olanı yakalamak ister. Bunun içinse bazen günlerce, bazen haftalarca, bazense 2 daki »

Herkese merhabalar…
Sizinle bu yazımda bir önceki yazımla baÄŸlantılı olduÄŸunu düşündüğüm renk ayrımÄ »

Photoshop'un çok az kişi tarafından kullanılan ama çok önemli bir menüsü daha, Create Droplet...

Merhabalar, Öncelikle heyecanla kaleme aldığım bu ilk yazımda siz deÄŸerli okuyucularımıza bilgisayar programcılığı bà »

Merhaba arkadaÅŸlar bir önceki paylaşımımda sizlerle infografik ve grafikerlik üzerine bazı düşünceleri (Estetik Avcısı »

Herkese merhaba...
Sevimli ve eğlenceli cup cake vektöreli yapmaya hazır mısınız?
»

Reklamın metni kadar muziÄŸi de önemlidir. ÖrneÄŸin; duygu yüklü bir reklama müzikle hareket katamazsın ya da hareketli ve »

Merhaba, Photoshop kullanırken en uÄŸraÅŸtırıcı iÅŸlerden birisi de saç / tüy dekupesidir. Hazırlamış olduÄŸum uygul »

Merhabalar, kısa bir aradan sonra tekrar sizlerle yaşadığım tecrübeleri paylaşmaya devam ediyorum. Bu yazımda sizinle
