
Favorilerime EkleÇanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO), Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) desteğiyle yürüttüğü “Çanakkale Turizmde Yeni Marka ve Değerlerini Ortaya Çıkartıyor Projesi” kapsamında düzenlenen logo yarışması sonuçlandı.
Birinciliği Atilla Akın’ın çalışması kazandı.
ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen toplantıda açıklandı. Toplantıda konuşan ÇTSO Başkan Yardımcısı Mert Mildon, bu logonun Çanakkale’nin dünyadaki yeni vitrini olacağını belirterek, “Çanakkale’nin bu logo ile tanıtılmasını sağlayacağız. Çanakkale’deki tüm kurumların bu logoyu sahiplenmesi Odamız adına önemlidir” dedi.
Türkiye çapında duyurusu 17 Eylül’de yapılan ‘Çanakkale Logo Yarışması’nın Türkiye genelinde büyük ilgi gördüğünü belirten Mildon, “Çanakkale’deki 36 kamu kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşunun temsilcilerinin katıldığı son jüri oylamasında, finale kalan 7 logo çalışması arasından Atilla Akın’ın logo çalışmasının birinci seçildi. Seçilen logonun marka tescili de yapılacak. Projeyi Çanakkale’den bir arkadaşın kazanması bize ayrıca mutluluk verdi” dedi.
Çanakkale’nin yeni logosunun tasarlayan Atilla Akın, “Bu logoda tüm değerleri ile Çanakkale’yi anlatmaya çalıştım. Çanakkaleli olarak birinciliği almaktan ayrıca mutluluk duyuyorum. Çanakkale’nin bütün değerlerini içeren bir logo olsun istedim. Çanakkale’yi taşımak gibi bu kadar ağır bir sorumluluğu bu logoya verdiğiniz için teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından birinci olan Akın’a, Mildon ve jüri üyeleri tarafından 10 bin liralık birincilik çeki verildi. ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, ÇTSO Başkan Yardımcısı Mert Mildon, Turizm Komitesi’nden Meclis Üyesi Armağan Aydeğer, Genel Sekreter Sema Sandal, Logo Yarışması Komisyon Başkanı ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Seyhan Boztepe ile birinciliği alan Atilla Akın katıldı.
Tüm kadın aksesuar fırsatları için tıklayın !
Tüm kadın giyimi fırsatları için tıklayın !
Merhaba…
Uzun bir aradan sonra sizler için eğitici bir konuyu ele almak istedim. CD, albüm kapağı gibi müzik »

CorelDRAW X6 Layout Menüsü Kullanımı
Layout / Mizanpaj Menüsü

Ürün, planlamadan tüketime kadar ki her aşamada maliyet üretir.
Üretimde yaptığınız, hammadde temini, hamma »

Yeniden merhaba,
Twitter hesabınız kontrolden çıktı ve sizden habersiz birilerini mi takip etmeye ba »

Tekrar merhaba,
Hani yiyecek ve içecek ambalajlarında gördüğümüz o meyveler, sebzeler, krakerler, çikolatalar »

Merhabalar,
Bir çoğumuz bilgisayar karşısında işlem yaparken çok sabırsız olabiliyoruz, en ufak bir aksamada »

Simple Wireframe : Çalışma alanımızda kullandığımız nesnelerin çizgisel olarak görüntülememizi sağl »

Ülkemizde reklam mecrası gittikçe artan bir öneme sahip. Bütün markalar kendi arasında farklı olma ya da farkındalık yar »

Ülkemiz adım adım ilerliyor, gelişiyor, her geçen gün biraz daha üzerimizdeki pası silerek bir çok alanda dünyayla »

çok güldüm bu nasıl bir logodur piktogramlarla yapılmış yok yok çok kötü çanakkaleli olarak çanakkaleye hiç yakıştıramadım sefil pazarı gibi yok yok,daha sade ve ciddi olması gerekirdi yakışmadı çanakkaleme
kevser hanim mesleginiz nedir?
13 yıllık grafik tasarımcı ve öğretmen olarak utandım
Anaokulu çocuğunun elinden çıkmış gibi.çok basit çizimler
Nasın saçma bi tasarımdır bu ya Mısır hiyeroglif yazısı gibi olmuş o piktogramlarda Çanakkale mi yazıyo acaba diye bakıyorum
BENCE ÇANAKKALE TİCARET ODASI KENDİNE GÜLDÜRMEDEN BU LOGOYU TESCİLLETMEYİ BIRAKIN SONUCU İPTAL EDİP YENİ BİR YARIŞMA YAPMALI YADA YARIŞMASIZ PROFESYONEL BİRİSİNE ÇİZDİRMELDİ BAŞKANIN MÜDÜRÜN SEÇTİĞİ LOGOYLA ULUSLARARASI TANITIM YAPILMAZ
HİÇBİR GRAFİKER BU ÇALIŞMAYI TEBRİK ETMEZ HİÇBİR PROFESYONEL KURUM BUNA MODERN İSABETLİ BİR LOGO DEMEZ BİR TASARIMCI VE REKLAMCILIKLA MEŞGUL OLAN BİRİ OLARAK, BENDEN SÖYLEMESİ SELİM ZINDAN
Tipik bir çanakkale onsekiz mart klasiğidir bu… jüri olması gerekenlerden değil kesinlikle olmaması gereken sahıslardan oluşuyor…. eh sonucta danısıklı dovus tabı sasırmamak lazım… hem bir çanakkaleli olarak hem de mezun oldugum bu bolum adına adeta utanıyorum..
Berbat… Çanakkale belediyesine yakışır bir logo.
Çanakkale - Logo faciası , Hiç yakıştıramadım
Daha profesyonel bir çalışma yapılabilirdi çanakkele için üzgünüm çok basit ve ilgi çekici olmayan bir logo olmuş uzman kişiler iş başına lütfen http://www.webtasari.net